Massages

Bent u zuinig op uw personeel?

Gun ze dan een break voor een nek- en schoudermassage op uw eigen locatie. Velen zijn razend enthousiast over de korte werkonderbreking en onze inbreng. Uiteindelijk, levert het u winst op. Wij komen naar u toe. Als we de beschikking krijgen over een ruimte, dan richten we die in als “behandelkamer”. Achter een kamerscherm kan uw medewerker nek en schouders ontbloten. Wij hebben handdoeken bij ons, om het bovenlichaam te bedekken vanaf de oksels naar beneden, indien gewenst. Betreffende persoon neemt plaats op de massagestoel en gedurende 15 minuten kan hij/zij genieten van een weldaad aan plaatselijke massage. Per uur kunnen 3 personen behandeld worden. De overige tijd is nodig voor desinfectie equipment en wissel. Tijdens de behandeling van persoon 1, kan persoon 2 (indien gewenst) alvast genieten van een nekmassageapparaat, gedurende 15 minuten. Dit is geen must, maar een vrijblijvende aanvulling op de handmatige massage.

Werkt uw personeel vanuit huis, dan is huisbezoek mogelijk. Dit kan met de eerder genoemde massagestoel, maar, indien gewenst, ook met de massagetafel. Een uitgebreidere massage is dan mogelijk, inclusief gezichtsmassage. Uw bedrijfsarts zal deze mogelijkheid zeker aanbevelen in de gevallen, waar hij/zij dit noodzakelijk acht, maar ook hier zal uw personeel uw geste zeer waarderen.

In principe zijn deze behandelingen geschikt voor iedereen, maar met personen met een cervicale hernia nuclei pulposi (nekhernia) en gebruikers van spierverslappende medicatie, zijn we terughoudend. Wij respecteren ieders medisch geheim maar stellen het op prijs als de kandidaat dit zelf aan geeft.

Een NASM gecertificeerde personal trainer en medical excercise specialist (i.o.) kan, indien nodig, meekijken naar de fysieke onregelmatigheden in de lichaamshouding.

Vraag naar de mogelijkheden en tarieven.

Tevens is het mogelijk om een afspraak te maken voor een behandeling (massage en/of chakrahealing) in mijn massageruimte aan huis. Op zoek naar een leuk cadeau? Er zijn cadeaubonnen verkrijgbaar vanaf €20