Over mij

Mijn naam is Paul Albers

Het rijke arbeidsverleden en de talloze hobby’s, opleidingen en cursussen hebben er voor gezorgd, dat ik veel vaardigheden bezit. Het lijkt misschien zeer veelzijdig (en dat is het ook) maar daarom juist ook beschikbaar voor vele doelgroepen.

In de beginjaren 80 van de vorige eeuw, inspireerde mij het vak van sportmasseur. Later heb ik hier een opleiding voor gevolgd. Sportmassages doe ik niet meer maar ontspanningsmassages zijn toch altijd in mijn “hobbybestand” gebleven. Met de massagestoel kom ik op locatie. Hoe een en ander werkt, staat op de dienstenpagina “massage op locatie”.

Als chauffeur heb ik ervaring opgedaan tijdens mijn koerierswerk en ook als chauffeur op de auto’s van de huisartsenposten, om de visiterende arts naar en van de patiënten te brengen. Later ook nog voor Sanquin met bloed door Nederland gereden en bij die laatste twee, was ik gemachtigd om met OGS (Optische- en Geluid Signalen) te rijden, indien noodzakelijk.

Bij mijn laatste werkgever (producent van zuigelingen- en dieetvoeding) heb ik diverse rollen bekleed. Begonnen als proces operator in 5 ploegendienst. Later administratief ondersteunend aan diverse afdelingen en de laatste 3 jaar alle faciliteiten op het buitenterrein (7,2 ha) onder controle gehouden. Gedurende alle werkzame jaren heb ik regelmatig cursussen en opleidingen gedaan. Dit heeft erin geresulteerd, dat ik mezelf diverse skills heb aangeleerd. Skills, waarvan ik vind, dat anderen daar ook gebruik van moeten kunnen maken.

Kijk snel verder en schroom niet om uw vragen aan ons kenbaar te maken via de talloze contactmogelijkheden. (de getoonde foto’s zijn eigen opnames en van Bas Alstadt fotografie)